De beste websitemaker van 2019
inclusief complete webshop

 

Kies een van onze pakketten

Zelf
maken!

  • binnen een uur online, wij zetten alles voor je klaar

Website &
Ontwerp

  • wij geven je website een uniek design

deLuxe­
pakket

  • incl. huisstijl ontwerp en drukwerk

WordPress
hosting

  • de veiligste WordPress hosting van Nederland

 

Live binnen een uur

De perfecte site voor jouw bedrijf in een uur online. Snel, makkelijk, op maat gemaakt. En wij helpen jou daar graag bij.

Wij helpen je graag

Contact met klanten is voor Maakum bijzonder belangrijk. Onze service medewerkers staan altijd voor je klaar om je vragen te beantwoorden en eventuele problemen op te lossen. Bij ons geen vervelende wachtmuziekjes en keuzemenu´s, wij nemen gewoon zelf elke dag tijdens kantooruren de telefoon op en helpen je meteen. Mailen kan natuurlijk ook. Daarnaast kun je 24 per dag terecht op ons gebruikersforum.

Makkelijk

Onze online sitebouwer is zo opgezet dat je een site kunt maken die precies bij de huisstijl van je bedrijf past. Je bouwt je site stap voor stap en hij staat binnen een uur online. Bovendien zijn onze sites makkelijk te onderhouden.

 

Maakum biedt een keur aan populaire en klantvriendelijke apps; online afspraken maken, SEO, leden-login, of bijvoorbeeld een zeer goede mailing app: alles is eenvoudig en doelmatig te beheren. Klik hier voor een overzicht van al onze extra apps.

Slim

Onze websites zijn ook op mobiele telefoons goed leesbaar, door het slimme Maakum responsive design; optimaal gebruikersgemak voor jou en je klant, online zakendoen was nog nooit zo makkelijk.

Veilig

Ons content management systeem wordt door ons onderhouden en bewaakt. Maakum is geen open source software en daardoor ook veel veiliger. Wij werken continu aan updates en installeren deze ook voor jou. Jij hoeft je dus geen zorgen te maken over updates, malware of hackers. Je hebt er zelf geen omkijken naar. Bovendien kun je je site via het veilige https protocol laten lopen, waardoor de verbinding met je site versleuteld wordt.

Groot bereik

Je Maakum website is zoekmachine geoptimaliseerd en is daardoor goed bindbaar bij Google en andere zoekmachines, waardoor je een hoog bereik hebt bij je klanten. Bovendien kun je eenvoudig je site aan alle sociale media koppelen.

Betaalbaar

Wij hebben verschillende pakketen voor je, kijk gerust naar de mogelijkheden.

Maakum WordPress

Toch liever een WordPress website? Laat hem hosten door Maakum en profiteer van alle Maakum voordelen, zoals:

  • de veiligste WordPress hosting van Nederland
  • voor WordPress geoptimaliseerde servers
  • automatische updates
  • wij zetten alles voor je klaar

Bestel je website direct of lees hier meer over Maakum WordPress.

 

monique martine-tromp nvep middachten

 

Maakum alternatief: de SwipeSite

Voor creative users is de SwipeSite een ideaal Maakum format: beeld komt op deze manier veel beter tot zijn recht en nodigt de bezoeker uit om heerlijk over je site te dwalen. Verder biedt de SwipeSite uiteraard alle voordelen van de normale Maakum zakelijk hosting.

 

cava Gravestein StofferingTom Feenstra Fotografie

 

Voor een SwipeSite betaal je hetzelfde tarief als een Maakum Zakelijk website.